Win een Ironman-startplaats via Sugoi

Kledingmerk Sugoi organiseert een online wedstrijd, waarbij startplaatsen te verdienen zijn voor de Ironman Regensburg van 1 augustus en de Ironman 70.3 Wiesbaden, op 15 augustus. Om hiervoor in aanmerking te komen, kunnen geïnteresseerde atleten – in het verlengde van het motto “Be Incredible with SUGOI” – een mail sturen, waarin ze aangeven waarom zij ‘incredible’ zijn en hoe Sugoi hen helpt het beste uit henzelf naar boven te halen. Inzenders moeten in de mail ook uiteraard hun persoonlijke gegevens doorgeven (naam, leeftijd etc), alsmede hun triathlon-ervaring tot op heden, voor welke startplaats (Regensburg of Wiesbaden) ze in aanmerking willen komen. Een foto meesturen wordt op prijs gesteld.

De winnaars krijgen naast een (niet-overdraagbare) startplaats ook een Sugoi kledingset. Meer informatie over de wedstrijd is te vinden op: http://sugoi.com/ironman2010germany