NTB gaat samenwerking aan met Triathlonforum

NIEUWEGEIN – De Nederlandse Triathlon Bond en het onder veel combiduursporters bekende discussiemedium ‘Triathlonforum.nl’ werken sinds deze week samen om de communicatie tussen verenigingen en organisaties te vergemakkelijken. Aan het reeds bestaande forum, dat tot nu toe met name werd gebruikt door atleten, is een nieuwe categorie toegevoegd, bedoeld voor bestuurders van verenigingen en organisaties die zijn aangesloten bij de NTB. Doel daarbij is het uitwisselen van ervaringen en tips, maar bijvoorbeeld ook om informatie uit te wisselen over het lenen, huren of kopen van materialen, over trainers/vrijwilligers of algemene bestuursaangelegenheden. Alle bezoekers en leden van het forum kunnen meelezen en meepraten. De forums zullen vrij streng gemodereerd worden.

Het initiatief is ontstaan nadat het de NTB was gebleken dat er bij veel verenigingen en organisaties behoefte bestaat om kennis te delen, vragen te stellen en ervaringen uit te wisselen met collega-verenigingen en -organisaties.

Bronnen / Links:
Triathlonforum.nl
Nederlandse Triathlon Bond