Topveld verzameld voor Ironman 70.3 Oostenrijk

ST.PÖLTEN (AUT) – Voor de Oostenrijkse Ironman 70.3 wedstrijd van zondag heeft zich een veld van wereldklasse zich verzameld in Sankt Pölten. Bij de vrouwen zijn ons aller ogen uiteraard gericht op Yvonne van Vlerken, die haar magere seizoensstart nu toch eindelijk wat glans wil gaan geven. Zij zal het echter moeten opnemen tegen twee vrouwen van wereldklasse, te weten Erika Csomor en Sandra Wallenhorst. En ook bij de heren wordt vuurwerk verwacht. Alle winnaars van de afgelopen edities staan aan de start, inclusief titelverdediger Chris McCormack. Hij zal echter moeten afrekenen met voormalig winnaars Michael Göhner en Massimo Cigana en kleppers als Andreas Raelert, Dirk Bockel en Marino Vanhoenacker.

Bronnen / Links:
Thomas Vonach
Ironman 70.3 Austria, St. Pölten