Specifieke zwem-stopwatch gelanceerd

LONDON (GBR) – Het Britse bedrijf Swimovate heeft in september een revolutionaire zwemcomputer gelanceerd: de Pool Mate. Zo houdt de Pool Mate tijdens het zwemmen automatisch bij het aantal gezwommen ronden, de snelheid, de afstand, alsmede de verbruikte calorieën en de efficiency. Het horloge doet deze taken volautomatisch dankzij slimme bewegingssensoren.

Naast de statistieken per sessie kan de Pool Mate ook gegevens bijhouden voor deelsessies, zodat je bijvoorbeeld kunt zien hoe je slag gedurende de training verandert (of niet). Alle gegevens kunnen direct geraadpleegd worden, maar worden ook opgeslagen in het geheugen van het horloge. Naast de zwem-modus is het horloge uiteraard ook gebruiken als een ‘gewone’ stopwatch met een geheugen voor 99 ronden.

Bronnen / Links:
Pool Mate