Triathlon Team Bodegraven organiseert triathlon-infodag

BODEGRAVEN – Op zaterdag 28 juli houdt Triathlon Team Bodegraven een triathlon-infodag. Bedoeling van deze dag is het onder de aandacht brengen van de triathlonsport. Tijdens de infodag worden korte zwem-, fiets- en looptrainingen verzorgd, waarin de principes van de triathlonsport naar voren komen, inclusief de wissels. De diverse trainingen en clinics worden afgewerkt in en rond een goede buitenwaterlocatie. Verder zullen er stands aanwezig zijn van onder andere Powerbar, Slingerland Fietsen en Enduro Sportz. Bij de laatstgenoemde kunnen op de dag ook wetsuits getest worden.

Ook wordt er deze dag aandacht gevraagd voor de Stichting Alpe d’Huzes. Tijdens de afgelopen kwart triathlon van Bodegraven nam Angelo Slootjes, direct na zijn 315e finish in een triathlon, op indrukwekkende wijze noodgedwongen afscheid van de hem zo geliefde triathlonsport. Slootjes vraagt nu aandacht voor de Stichting Alpe d’Huzes, een initiatief ten gunste van het kankerfonds waarbij zes keer de Alpe d’Huez werd opgefietst. Een vrijwillige bijdrage voor deze actie is altijd welkom.

Belangstellenden voor deelname (of mensen die gewoon even willen komen kijken) kunnen zich aanmelden bij Jaap de Lange. Men krijgt dan de volledige gegevens over locatie en tijdstippen toegemaild.

UPDATE 19-07: Helaas heeft de organisatie moeten constateren dat, mede door de ongunstige datum, het niet mogelijk is om op dit tijdstip de triathlon-infodag te organiseren. De dag wordt uitgesteld naar een later datum.

Bronnen / Links:
Jaap de Lange
Triathlon Team Bodegraven
Stichting Alpe d’HuZes