Inzendingen fotowedstrijd niet meer mogelijk

De fotowedstrijd die in het afgelopen halfjaar heeft gelopen in het kader van het vijfjarig bestaan van Triathlonweb, is met ingang van vandaag een volgende fase ingegaan. In de periode van 20 april tot en met 20 september was het mogelijk om foto’s in te zenden. Deze mogelijkheid is momenteel dus gesloten, en kan de jury aan het werk om de foto’s te beoordelen.

In totaal zijn er 206 foto’s ingezonden door 125 personen. De meeste foto’s zijn ingezonden voor de categorie Actiefoto’s, waarin maar liefst 94 foto’s zijn ingezonden. Sfeerimpressies is met 67 inzendingen vertegenwoordigd. Daarnaast dingen er 29 finishfoto’s en 16 gephotoshopte plaatjes mee voor de prijzen in die categorieën.

In de jubileumwedstrijd zijn prijzen te verdienen die ter beschikking gesteld door een drietal sponsors: Tri-Run, Polar Nederland en Sports-Exclusive.