Triathlon Web Nederland wenst iedereen een sportief 2005

Triathlon Web Nederland wenst alle du- en triatleten, wedstrijdorganisatoren en -medewerkers, juryleden en anderen die bij onze sport betrokken zijn een gezond en gelukkig 2005. Wij zullen er in dit jubileumjaar van de triathlonsport in Nederland weer alles aan doen om jullie te blijven bedienen van allerlei nieuws en informatie.

2005 belooft weer een bijzonder jaar te worden voor onze sport. Voornamelijk omdat de triathlonsport in Nederland een bijzonder jubileum te vieren heeft – namelijk de 25e editie van de bakermat van de triathlon in Nederland en Europa, de Holland Triathlon. Almere heeft met het oog daarop voor dit jaar weer het NK Lange Afstand toegewezen gekregen, en dat belooft inmiddels een mooi sportfeest te worden. Afgaande op de eerste signalen mag Almere zich dit jaar waarschijnlijk in een fors deelnemersveld verheugen.

Naast dit bijzondere jubileum heeft Triathlonweb zelf dit jaar ook een feestje te vieren. In 2005 bestaat Triathlonweb inmiddels alweer vijf jaar. Dat moment willen we niet ongemerkt aan ons – en jullie – voorbij laten gaan, en daarover zullen we later in het jaar nog wel het nodige laten horen.

Bij deze willen wij wederom alle regelmatige lezers/bezoekers van Triathlonweb bedanken voor het afgelopen jaar. In 2004 is het aantal site visits wederom fors gestegen, van 160.000 in 2003 tot meer dan 230.000 het afgelopen jaar. Maar daarnaast willen we jullie ook bedanken voor de regelmatige nieuwtjes, tips, reacties en kritiek die we krijgen. Misschien kunnen we er niet altijd iets mee doen of meteen op reageren, maar we proberen er wel zoveel mogelijk mee te doen. Blijf ons dus vooral mailen. Zou houden we Triathlon Web Nederland zoals het moet zijn: van, vóór en dóór du- en triatleten!

Tot slot nog een woord van dank aan diegenen die in de afgelopen jaren Triathlon Web Nederland financieel ondersteund hebben. Triathlon Web Nederland drijft weliswaar op vrijwilligers, maar dat betekent niet dat het in de lucht houden van deze site niets kost. Gelukkig vinden adverteerders steeds beter hun weg naar Triathlonweb, waardoor het mogelijk blijft om de site kostendekkend te onderhouden.