NOC*NSF plaatst Holten 2005 op Topsportkalender

HOLTEN - Afgelopen week is bevestigd dat de Triathlon Holten 2005 is geplaatst op de topsport-evenementenkalender van NOC*NSF. Evenementen op de kalender versterken de positie van de Nederlandse topsport en passen bij de ambities van het topsportbeleid van NOC*NSF. Nederlandse topsporters hebben de gelegenheid tijdens de evenementen om zich sportief te meten met topsporters uit andere landen. De opname van de Triathlon Holten in het European Continental CUP circuit en het aantal buitenlandse atleten zijn doorslaggevend geweest bij het advies van de werkgroep “Accommodaties en Evenementen” aan NOC*NSF Topsport. De Triathlon Holten zal in 2005 worden georganiseerd op zaterdag 2 juli 2005.

Bronnen / Links:
Handri Markvoort
Triathlon Holten

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.