Sandor Mol onder het mes

ROTTERDAM – Voormalig profwielrenner en duatleet Sandor Mol wordt volgende week geopereerd aan zijn dit seizoen telkens opnieuw opspelende knie. De sterke duatleet uit Rotterdam heeft het hele seizoen aan zich voorbij zien gaan, aangezien hij vanwege de knieproblemen al sinds 1 januari geen wedstrijd meer heeft kunnen doen. En dat terwijl de eind vorig jaar vers in het Davilex Business Triathlon Team opgenomen atleet grote plannen had voor dit seizoen en zichzelf graag had willen meten in de XTERRA Benelux Tour. Mol kende dit jaar vele diepe dalen en soms een klein beetje hoop, maar nu eindelijk ziet het ernaar uit dat men in de medische wereld eindelijk heeft ontdekt waar het precies in zijn knie aan schort. Een pees die continue ontstoken is wordt “vrijgemaakt” van het kniegewricht, waardoor als het goed is ontstekingen tot het verleden moeten gaan behoren.

Aan de ambities zoals de talentvolle atleet van het Davilex-Trek team die heeft uitgesproken voor het afgelopen seizoen, zal na de operatie hard maar geleidelijk gewerkt gaan worden.

Bronnen / Links:
Erwin van Mierlo
Davilex Busines Triathlon Team