NK Duathlon Soesterberg gaat samenwerking aan met Actus

Tijdens het NK Duathlon, op 7 september op het militair oefenterrein ‘De Vlasakkers’ in Soesterberg, zal tijdens en na de wedstrijd als sportdrank Actus geschonken worden. Deze twee-in-een sportdrank, die sinds november 2001 in Nederland verkrijgbaar is, was de afgelopen maanden ook al bij diverse andere sportwedstrijden de dranksponsor. Omdat Actus voor veel deelnemers mogelijk nog een merk is waarmee men in de wedstrijd nog geen ervaring heeft, hebben de organisatoren van het NK Duathlon 2002 een aanvullende afspraak gemaakt met de importeur van Actus, Cannibal Sportswear. Aangezien bij een goede wedstrijdvoorbereiding ook gewenning aan de wedstrijdvoeding en -drank van belang is, worden de deelnemers aan het NK Duathlon in de gelegenheid gesteld om alvast kennis te laten maken met Actus.

Cannibal Sportswear heeft nu een uitstekend actie-aanbod liggen voor alle deelnemers en geïnteresseerden: een pot Actus (goed voor het aanmaken van 10 liter sportdrank), smaak naar keuze, inclusief een 500ml bidon en verzendkosten voor slechts € 11,50. De normale winkelverkoopprijs bedraagt € 13,50 (exclusief bidon en verzending).

Belangstellenden kunnen dit actie-aanbod bestellen via e-mail ([email protected]) met als onderwerp “NK DUATHLON aanbieding ACTUS”. Vermeld in je bericht de volgende gegevens:
a) je naam, adres, pc + woonplaats, telefoonnummer
b) welke smaak (Orange en/ of Tropical) en hoeveel potten je wilt ontvangen

Je ontvangt daarop een bevestiging annex nota. Maak direct het verschuldigde bedrag over en de bestelling wordt aan je toegezonden.
De aanbieding blijft geldig tot en met 7 september 2002. Zelfs op de wedstrijddag kan je nog gebruik maken van dit aanbod. Bij de wedstrijdbescheiden van de deelnemers aan het NK zit een coupon, waarmee men alsnog een bestelling met deze hoge korting kan maken.

Bronnen / Links:
NK Duathlon 2002, Soesterberg
Cannibal Sportswear