“Zilveren” fiets van Michellie Jones gestolen

“Ze heeft in ieder geval haar medaille nog”, zo opende vandaag het artikel op Triathlon Live over de diefstal van de fiets waarop Michellie Jones tijdens de Olympische triathlon naar de zilveren medaille reed. De fiets was onlangs gestolen uit haar huis in het Australische Cronulla, samen met de set wedstrijdwielen die ze op de 17e september gebruikte.

De diefstal was vorige week ontdekt door haar man, Peter Coulson, toen hij voor een bespreking met Triathlon Australia (de Australische triathlonbond) naar Australië was gekomen vanaf hun huis in Carlsbad, Californië. Coulson vermoedt dat de dief precies wist wat hij wilde hebben. De fiets was ontvreemd uit de slaapkamer, en de wielen zijn uit de garage gehaald. Ondanks dat er in de garage meerdere sets wielen stonden, werd juist de ‘Olympische’ set wedstrijdwielen meegenomen, na eerst uit een wieltas gehaald te zijn.

Bronnen / Links:
Triathlon Live