Website hosting

Alle Nederlandse du- en triatleten, triathlonverenigingen, -teams en evenement-organisaties kunnen hun website desgewenst onderbrengen (hosten) op Triathlon226. Bij ons is uw site bereikbaar onder een makkelijk kort web-adres in plaats van de vaak lange en ‘lelijke’ URL die u van uw eigen access-provider krijgt. Daarnaast is ook meteen aan de domeinnaam te zien dat uw site een Nederlandse triathlon-site is. Hiermee wordt de vindbaarheid en de herkenbaarheid van uw site vergroot. Tegelijk krijgt uw vereniging of organisatie daarmee een professioneler uitstraling op het web.

Voor slechts 30,00 Euro per jaar (inclusief 19% BTW) heeft u 50 megabyte ruimte tot uw beschikking voor een eigen site. Daarnaast krijgt u een POP3 mailbox ([email protected]) tot uw beschikking.

Voordelen van hosting

Onderbrenging van uw site op een herkenbaar triathlon-domein: triathlonweb.nl.

Door plaatsing op triathlonweb.nl wordt uw site onafhankelijk van uw toegangs-provider. Het WWW-adres en het mail-adres van uw organisatie blijft dus altijd hetzelfde, ongeacht hoe vaak u van provider wisselt, of als het beheer van de site wordt overgedragen aan een ander. Ook dit komt de herkenbaarheid en de vindbaarheid van uw site ten goede!

Korte, makkelijk te onthouden en makkelijk te typen URL: sitenaam.triathlonweb.nl, in plaats van de lange en vaak minder mooie URL van uw access-provider (uwprovider.nl/~uwloginnaam/sitenaam).

Eigen POP3-mailbox op een herkenbaar triathlon-domein: [email protected].
De mailbox is standaard voorzien van een spam- en virusfilter. Op de mailbox kunnen meerdere e-mail aliassen gedefinieerd worden. Extra POP3-mailboxen zijn tegen meerkosten ook mogelijk.

Uw site gehost op een zeer snelle Linux server, fysiek gehangen in het Nederlandse netwerk.

Standaard ondersteuning van Perl (cgi-bin), SSI, GD-lib en PHP, waarmee u zeer veel mogelijkheden heeft om extra functionaliteit aan uw site toe te voegen. Tegen meerkosten is het mogelijk om ook een MySQL-database aan uw site te koppelen. En uiteraard is het ook mogelijk om de beschikbare webruimte tegen meerkosten uit te breiden.

De volgende sites zijn hier al gehost:

Verenigingen:
Duursport- en triathlonvereniging RTC, Den Haag
Triathlonvereniging Dordrecht

Wedstrijdorganisaties:

Stichting Triathlon Bodegraven
Triathlon Heerenveen
Triathlon Hengelo (Gld)
Triathlon Hooge Mierde
Stichting Dutch Ultra Triathlon Challenge

Geïnteresseerd in het onderbrengen van uw site? Neem dan even contact op met hosting @ http://triathlon226.wbprg.pw.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *