Huisregels

Reacties die voor andere bezoekers informatief en vermakelijk zijn, maken Triathlon226 interessanter en levendiger. Reageren op artikelen die verschijnen op de Triathlon226 wordt daarom verwelkomd. Maar er zijn wel regels aan verbonden. Triathlon226 heeft het recht om reacties die naar de mening van de redactie niet door de beugel kunnen in te korten of te verwijderen, al dan niet in combinatie met ontzegging van verdere toegang tot onze reactiepanelen (ban).

Wij hebben daarom een aantal huisregels opgesteld:

  1. Reageer met open vizier: dus onder je eigen, volledige naam (bij voorkeur dus niet alleen je voornaam) en met je eigen e-mail adres. Reacties waarvan duidelijk is of het vermoeden bestaat dat deze onder een pseudoniem, valse naam en/of vals e-mail adres zijn geplaatst, kunnen zonder pardon en zonder aankondiging vooraf worden verwijderd.

 

  1. Reageer inhoudelijk op het artikel. Ga dus niet kletsen over zaken die er niet toe doen. Dan kun je net zo goed een eigen site beginnen. ;-)

 

  1. In het verlengde van het vorige punt: houd het kort en to-the-point.

 

  1. Nog verder in het verlengde van de vorige punten: de comments zijn bedoeld voor inhoudelijke reacties op het betreffende artikel, en de eerdere reacties van anderen daarop. Gebruik de comments daarom niet om de redactie van Triathlon226 zelf aan te spreken. Daarvoor hebben we het contactformulier

 

  1. Aanvallen op andere websitebezoekers, verenigingen, wedstrijdorganisaties e.d. staan wij niet toe. Scheldpartijen zijn uit den boze. Wij wensen niet als publieke schandpaal gebruikt te worden. Discussieer respectvol met elkaar.

 

  1. Ook zaken als racisme en discriminatie worden niet getolereerd, bedreigingen en andere haatzaaiende opmerkingen evenmin. Wij hebben (naast het verwijderen van het betreffende comment) ook de mogelijkheid aangifte te doen bij de politie en alle relevante gegevens (inclusief mailadres en IP-adres) aan hen over te dragen.

 

  1. Reclames, aanprijzingen, commerciële boodschappen en linkspam, in welke vorm dan ook, is niet toegestaan in de reacties. Dergelijke comments worden direct verwijderd.

 

  1. Controleer je bericht voor verzending op spelling en grammatica. Ga niet lopen schreeuwen door middel van het gebruik van KAPITALEN.

 

  1. Ga niet lopen klagen over verwijderde (delen van) reacties. Ook die worden verwijderd.

 

  1. Als wij merken dat bepaalde commenters zich misdragen en/of anderszins onze huisregels overtreden (zulks geheel ter onzer beoordeling), zullen wij bijdragen van hun kant vooraf gaan modereren. In ernstige gevallen en/of bij herhaaldelijke pogingen tot misdraging of overtreding kan zelfs een permanente ban tot reageren, of zelfs tot toegang tot de site als geheel worden opgelegd.

 

Bezwaar maken tegen een ban kan via info @ http://triathlon226.wbprg.pw, maar wij bepalen wat we ermee doen.

Bezwaar maken tegen niet-geplaatste, gemodereerde of verwijderde reacties is niet mogelijk. Wij bepalen of reacties al dan niet in strijd zijn met onze huisregels. Dit is geen inperking van jouw vrijheid van meningsuiting: het staat je namelijk vrij om jouw mening te ventileren, maar daar zul je alleen een ander podium dan het onze voor moeten zoeken (of zelf een podium voor te creëren). Het is en blijft echter onze vrijheid om te bepalen hoe ons platform eruit ziet, en daar valt dus ook onder wat wij op ons platform al dan niet toelaten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *