Ferro Mosae viert eerste lustrum met zwemloop

MAASTRICHT – Na een afwezigheid van drie jaar keert de zwemloop van Maastricht dit jaar weer terug op de kalender. In het kader van het eerste lustrumfeest van M.S.T.V. Ferro Mosae houdt de vereniging op vrijdagavond 23 mei 2014 voor de derde keer een combinatiewedstrijd van zwemmen en lopen.

Het vijfjarig bestaan van de Maastrichtse studenten-triathlonvereniging gaat niet onopgemerkt voorbij. Met het terugkeren van de zwemloop heeft de stad er naast Maastrichts Mooiste en de triathlon van Maastricht weer een duursportevenement bij.
De wedstrijd vindt plaats in en bij het Geusseltbad. Zwemmen gebeurt in het buitenbad en het loopparcours wordt uitgezet in het rondom gelegen sportpark. Door verschillende startseries op te zetten is de zwemloop voor deelnemers van ieder niveau toegankeljk. Ferro Mosae hoopt hiermee zowel studenten als niet-studenten kennis te laten maken met combinatieduursport.

Bronnen / Links:
– Lars Lambriks
MSTV ‘Ferro Mosae’