[Advertorial] Team4Talent clinic & Sailfish wetsuits testen

Clinic2013-1

Op 1 maart 2014 houdt Team4Talent haar tweede clinic. De clinic van vorig jaar was met een groot aantal deelnemers een succes. De eerste 100 aanmeldingen kunnen op 1 maart deelnemen aan de jaarlijkse clinic voor sporters van elk niveau.

Onder leiding van de Team4Talent atleten (Bas Diederen, Edo van de Meer, Evert Scheltinga, Jorik van Egdom, Wouter Duinisveld, Bryan de Kraker, Mark Oude Bennink, Martijn Dekker, Bas de Waal en Youri Severin) kun jij je de hele dag bezig houden met het verbeteren van je zwemmen, fietsen en lopen. Met zoveel begeleiders in het zwembad, door de bossen en over de wegen rondom Zeist krijgen jij en alle andere deelnemers voldoende individuele aandacht.

De opening is om 10.30 uur en rond de klok van 17.00 uur ga je met veel tips en trucs in je bagage weer naar huis. Deze keer heeft Team4Talent gekozen om de clinic te houden vanuit het KNVB-sportcentrum in Zeist.

Naast de clinics waar je zelf in actie komt, worden er ook workshops gehouden waar je aan kan schuiven. Hierover wordt nog met diverse partijen gesproken. Kortom een volle dag met veel sportplezier en informatie!

Bovendien mag je vrijblijvend wetsuits van Sailfish uitproberen. Als je niet aan de clinic deelneemt kan je voor €10 toch deze wetsuits proberen. Je mag dan bovendien meedoen met een zwemclinic. Dus altijd de moeite waard. En alleen op deze dag krijg je een grote korting (oplopend tot € 200!) als je besluit een Sailfish-wetsuit te kopen.

Wees erbij en schrijf je in!