Thomas Bruins derde in Powerman Malaysia

PUTRAJAYA (MAL) – Thomas Bruins is vandaag derde geworden op de Powerman Maleisië, de laatste wedstrijd in de reeks duathlons over de lange afstand. De in Australië verblijvende Nederlander moest het Zwitserse duo Andy Sutz en André Moser voor laten gaan. Aan de wedstrijd namen zo’n 2000 grotendeels Aziatische atleten deel. Beste vrouw was Radka Vodickova. De Tsjechische won voor de vierde keer op rij. De Maleisische wedstrijd stelt zich in de toekomst kandidaat voor een wereldkampioenschap. Dat is nu in de Powerman-cyclus nog jaarlijks in het Zwitserse Zofingen.

 UITSLAGEN DUATHLON PUTRAJAYA (MAL) (11L - 64F - 11L) 
MANNEN
 
------------------------------
 1 Andy Sutz SUI
 2 Andre Moser SUI
 3 Thomas Bruins
 4 Anthony LeDuey FRA
 5 Soren Bystrup DEN
 5 Robeno Javier PHI VROUWEN
 ----------------------------- 
1 Radka Vadickova CZE
 2 Simone Helfenschneider AUT
 3 Ilse Geldhof BEL

Bronnen / Links:
– Wim van den Broek, NTB-Persdienst
– Powerman Malaysia