Thomas Bruins derde in Powerman Malaysia

PUTRAJAYA (MAL) – Thomas Bruins is vandaag derde geworden op de Powerman Maleisië, de laatste wedstrijd in de reeks duathlons over de lange afstand. De in Australië verblijvende Nederlander moest het Zwitserse duo Andy Sutz en André Moser voor laten gaan. Aan de wedstrijd namen zo’n 2000 grotendeels Aziatische atleten deel. Beste vrouw was Radka Vodickova. De Tsjechische won voor de vierde keer op rij. De Maleisische wedstrijd stelt zich in de toekomst kandidaat voor een wereldkampioenschap. Dat is nu in de Powerman-cyclus nog jaarlijks in het Zwitserse Zofingen.

UITSLAGEN 
DUATHLON PUTRAJAYA (MAL)
(11L - 64F - 11L)
MANNEN ------------------------------
 1 Andy Sutz       SUI
 2 Andre Moser      SUI
 3 Thomas Bruins 
 4 Anthony LeDuey     FRA
 5 Soren Bystrup     DEN
 5 Robeno Javier     PHI
VROUWEN -----------------------------
 1 Radka Vadickova    CZE
 2 Simone Helfenschneider AUT
 3 Ilse Geldhof      BEL   
Bronnen / Links:
- Wim van den Broek, NTB-Persdienst
- Powerman Malaysia

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.