Rasmus Henning kleedt De Dolfijn

De Amsterdamse Triathlonvereniging ‘De Dolfijn’ kiest in 2013 voor HumanSpeed wedstrijdkleding. Binnenkort maken de leden van de Dolfijn Triathlon uit Amsterdam hun opwachting bij de eerste triathlons in hun nieuwe clubkleding van Humanspeed, het nieuwe sportkledingmerk van TriNordic, bekend van de na Hawaii 2012 gestopte toptriatleet Rasmus Henning uit Denemarken.

De zoektocht van de Dolfijn naar nieuwe clubkleding kwam min of meer toevallig uit bij humanspeed.dk via het persoonlijke contact van Dolfijnlid Gosse Beerda met Rasmus Henning op Fuerteventura. TV de Dolfijn is blij de primeur van deze kleding in Nederland te hebben. Met behulp van de clubsponsors van de Dolfijn: Andantino bv, Berry Shop, BoschAdvocaten, Cor Mantel 2Wielers en Rechtstaete, werd vervolgens door trainingscoördinator Ivar Brinkman een voor alle leden betaalbaar kledingpakket samengesteld.

“Met het NK sprint in Amsterdam, onze thuiswedstrijd staan we er goed op”, aldus Gosse Beerda. “Humanspeed bood ook het Eredivisieteam van De Dolfijn een supersnel wedstrijdpak aan van Aqua Zero materiaal. Misschien gaan wij de Eredivisie niet winnen, maar aan deze HumanSpeed trisuits zal het niet liggen – die zijn het snelst!”