Twinfield verbindt naam aan NK Triathlon Veenendaal

VEENENDAAL – Op 18 augustus aanstaande vindt de dertigste editie plaats van de triathlon van Veenendaal, en dat zesde lustrum wordt dit jaar bekroond met het Nederlands Kampioenschap en deelname aan de Eredivisie triathlon. Twinfield, marktleider op het gebied van online boekhouden, heeft nu haar naam verbonden aan het evenement. Met het aantrekken van de nieuwe naamsponsor Twinfield en de hoofdsponsor Van Dijk Projectinrichting kan de organisatie een nieuwe stap zetten in de professionalisering van het evenement.

“Al 30 jaar stimuleert de triathlon Veenendaal sporters van alle leeftijden en niveaus om hun grenzen te verleggen. Individueel of als estafetteteam”, zegt André Kwakernaat, directeur en medeoprichter van Twinfield. “Het overzichtelijke parcours, het enthousiaste publiek en de sportieve sfeer onder de deelnemers geven iedere deelnemer het gevoel een winnaar te zijn; van topatleet tot recreant. De triathlon Veenendaal is een unieke mogelijkheid om ons te identificeren met deze veelzijdige en uitdagende sport.”

De wedstrijd begint met drie ronden zwemmen in de surfvijver. Na de wissel zal het fietsparcours de deelnemers zesmaal door het nieuwe triathlonstadion bij sportpark ‘De Groene Velden’ leiden. Voor de volle tribunes wisselen de triatleten dan voor vier ronden lopen, die ook weer door het triathlonstadion gaan.