TV Limburg hoofdsponsor triathlon Stein

STEIN – Vol trots maakt het bestuur van de Stichting Triathlon Stein bekend dat zij in TV Limburg een nieuwe hoofdsponsor hebben gevonden. De triathlon zal dan ook de naam TVL Triathlon Stein krijgen. In de aanloop naar het evenement zullen regelmatig uitzendingen gewijd zijn aan de TVL Triathlon Stein en natuurlijk zal TVL op de wedstrijddagen aanwezig zijn in Stein om verslag te doen van de TVL Triathlon Stein op 23 en 24 juni.

TVL is de commerciële regionale televisiezender voor Nederlands Limburg, die dagelijks lokaal nieuws en programma’s brengt. TVL is onderdeel van Concentra Media en is gevestigd in Roermond.

Het dit jaar gerevitaliseerde Stein kan zich innmiddels beroepen op een fraai startveld, zowel in de breedte als in de top. Bij de
MANNEN
prijken de namen onder andere Bas Diederen, Gerbert van de Biggelaar, Dave Rost, Dirk Wijnalda, Roeland Smits, Erik Simon Strijk, Diederik Scheltinga, Martijn Boot, Cesar Beilo, Remy Vasseur en Carlo Pullens al op de startlijst. En ook bij de vrouwen staat de top aan de start, in de personen van Heleen bij de Vaate, Hanneke de Boer, Mirjam Weerd, Sonja Jaarsveld, Carla van Rooijen, Marijke Zeekant, Irene Kinnegim en Corine Nelen.

Bronnen / Links:
– Ruud de Haan
TVL Triathlon Stein