Holland Triathlon Kickoff Weekend eind mei

ALMERE - De Holland Triathlon verhuist dit jaar zoals bekend van Almere Haven naar Almere Stad. Dit houdt ook in dat de parcoursen volledig vernieuwd zijn. Stichting Holland Triathlon wil de atleten hier graag kennis mee laten maken. Daarom organiseert PosiTri, het bedrijf van de Almeerse triatleet Merijn Schuurman, in samenwerking met Stichting Holland Triathlon een Kickoff Weekend van vrijdag 25 mei tot en met zondag 27 mei. In dit weekend zullen alle drie de parcoursen onder begeleiding verkend kunnen worden.

Uitvalsbasis voor de verkenningen zal zijn het Apollo Hotel Almere City Center, dat naast het start- en finishgebied ligt. Hier zal ook overnacht worden. Ook zal er een rondleiding gegeven worden op het nieuwe start/finishgebied aan de Esplanade, zodat de deelnemers aan de wedstrijd op 8 september een goed beeld krijgen van hoe het er straks allemaal uit gaat zien.

Tevens zullen er diverse clinics plaats gaan vinden, zoals het trainen met Polar hartslagmeters en Tool Time bij Profile van der Linde. Dit zodat de atleten zich optimaal kunnen gaan voorbereiden op de Holland Triathlon 2012. Ook is het Kickoff Weekend de ideale manier om alvast kennis te maken met al het moois wat Almere
te bieden heeft!

Meer informatie en de mogelijkheid tot inschrijven is te vinden op PosiTri.
Atleten die niet aan het gehele weekend willen mee doen, maar wel het fietsparcours willen verkennen kunnen zich daarvoor ook los inschrijven. En er is zelfs de mogelijkheid om gezellig met het ontbijt mee te eten. Maar wees er snel bij want het aantal plaatsen is beperkt.

Het aantal deelnemers voor het complete weekend is minimaal tien personen, de verkenning van het
fietsparcours gaat door ongeacht het aantal deelnemers.

Bronnen / Links:
- Jefry Visser
- Holland Triathlon Almere
- PosiTri

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.

2 reacties

  1. Jefry Visser - 5 april 2012:

    Voor zowel de hele en halve triathlon moet je inderdaad op vrijdag aanmelden. Het is gezien het volle programma organisatorisch niet te doen om op zaterdag ochtend de inschrijving van de halve te organiseren. Gelukkig is er voor de triatleten die op vrijdag al worden verwacht genoeg te beleven met een mooie scholieren triathlon en als spectaculair hoogte punt de eredivisie team-relay met alle toppers op de korte afstand aan de start!

  2. GerardTvS - 4 april 2012:

    Almere? Ik zat na jaren afwezigheid te denken aan de halve daar. Maar ja, je moet je daarvoor dus wel al op vrijdag melden. Voor een halve moet ik dus een dag vrij nemen en een overnachting regelen. Twee mails richting organisatie om opheldering bleven onbeantwoord. Jammer.