Siers en Peters winnen Euregio-zwemloop Enschede

ENSCHEDE - De oude garde moet op haar tellen gaan passen komend triathlonseizoen bij Triathlon Club Twente. Remko Siers kon met een uiterste inspanning nog net aanstormend talent Ynze Keulstra van zich afhouden bij de Euregio Zwemloop in Enschede. Siers en Keulstra zullen dit jaar ook beiden van de partij zijn bij de Eredivisie Triathlon voor het team van TCT. Bij de dames was Lynn Peters op beide onderdelen master Saskia Bekhuis te snel af.

TCT had het evenement samen met de NTB aangemerkt als regionaal talentherkenningsevenement. De opkomst van sporters buiten de eigen vereniging mocht echter mager genoemd worden. De opvallendste prestaties kwamen allen voor rekening van leden van de organiserende vereniging. Er waren nog geen atleten die al direct aan de selectielimieten van de NTB voldeden. Wel zag NTB-talentcoach Peter Scheres een aantal jonge atleten met aanleg voor de zwem-loopcombinatie.

UITSLAGEN 
ZWEMLOOP ENSCHEDE
(500Z - 5L)
MANNEN ----------------------------
 1 Remko Siers      25.02 
 2 Ynze Keulstra     25.04 M16
 3 Edward Hertsenberg   25.54 
 4 Erik Verburg      27.24 
 5 Thijs Wiggers     27.50 M16
VROUWEN ---------------------------
 1 Lynn Peters      28.18 V16
 2 Saskia Bekhuis     28.55 
 3 Janeri Froberg     29.36 V16
 4 Deborah Wissink    32.27 V16
 5 Lisanne Baltussen   33.28 
Bronnen / Links:
- Guido Gosselink
- Triathlon Club Twente

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.