Nieuwe website NTB online

NIEUWEGEIN – Hoewel de lancering enige vertraging opliep, is de website van de Nederlandse Triathlon Bond met ingang van vandaag helemaal aangepast aan de nieuwe huisstijl van de bond. De NTB viert dit jaar haar 25-jarig bestaan. In het kader daarvan tekende toptriatleet Pim van den Bos van ontwerpbureau Pimz eind vorig jaar voor het ontwerp van zowel het nieuwe logo als de website. De verdere uitwerking van de site lag daarna in handen van Johan Maat van Anjoni. In de komende maanden wordt de nieuwe huisstijl ook doorgevoerd in de overige communicatiemiddelen van de bond.

Met de introductie van de nieuwe website is ook een nieuw domein in gebruik genomen. Vanaf nu is de NTB te vinden via het (eenvoudigere) adres triathlonbond.nl. Ook de e-mailadressen van de medewerkers en de algemene mailadressen zijn gemigreerd naar het nieuwe domein. De oude adressen blijven voorlopig nog in gebruik.

De feestelijkheden worden volgende week voortgezet als alle NTB-leden het glossy magazine ‘Triathlon’ ontvangen, waarin huidige en voormalige prominenten uit de triathlonwereld geportretteerd worden. Ook het bondsmagazine ‘Triathlon Sport’ besteedt het hele jaar aandacht aan het 25-jarig jubileum. Op 5 juli wordt in Holten een groot jubileumfeest gevierd met een receptie, een feestavond en een overzichtstentoonstelling van 25 jaar NTB/triathlon in Nederland.

Bronnen / Links:
Nederlandse Triathlon Bond