NTB eert Ruud Graman met bronzen erespeld

ALMERE – Ruud Graman is zaterdag gedecoreerd met de bronzen erespeld van de Nederlandse Triathlon Bond (NTB). Dat gebeurde voorafgaand aan de presentatie van het eerste Regionaal Topspcortcentrum Triathlon van de NTB in Almere.

Graman, die zijn functie als directeur Sportief van de Stichting Holland Triathlon eerder dit jaar om gezondheidsredenen moest beëindigen, werd hiermee bedankt voor zijn belangrijke bijdrage aan de triathlonsport in het algemeen en de triathlon in Almere in het bijzonder. De erespeld werd, onder toeziend oog van de nieuwe lichting Almeerse triatleten bij hem opgespeld door zijn vrouw Roely, tot enkele jaren geleden voorzitter van de Stichting Holland Triathlon. Uit handen van NTB-voorzitter Henk van Lint ontving hij de bijbehorende oorkonde.