Vrouwentriathlon sluit driejarig sponsorcontract met Rabobank West Betuwe

Sione Jongstra tekent het sponsorcontract

Sione Jongstra tekent het sponsorcontract

BEESD – De komende drie jaar zijn de vrouwentriathlon in Beesd en Rabobank West Betuwe aan elkaar verbonden. Door de sponsoring van het evenement wil Rabobank zich maatschappelijke inzetten in de regio. Afgelopen jaren was Rabobank al sponsor van het evenement, de samenwerking is nu versterkt door een driejarig sponsorcontract.

Rutger van Stappershoef, manager Marketing, Communicatie en Coöperatie van Rabobank West Betuwe tekende namens de Rabobank het sponsorcontract met Sione Jongstra. “Triathlon is een uitdagende sport met veel afwisseling. Steeds meer vrouwen nemen deel aan deze sport. Met de sponsoring wil Rabobank West Betuwe de vrouwen uit de regio stimuleren om deel te nemen aan deze sportieve wedstrijd”, aldus Van Stappershoef.

Het startschot en de prijsuitreiking wordt tijdens de vrouwentriathlon op zondag 14 augustus 2011 verzorgd door een ambassadeur van Rabobank West Betuwe. Ook zullen alle deelneemsters van het evenement een presentje vinden in hun goodiebag.

Bronnen/Links:
Vrouwentriathlon Beesd