NTB maakt zich op voor 25-jarig jubileum

NIEUWEGEIN – In 2012 is het precies 25 jaar geleden dat vanuit de Stichting Triathlon Nederland de Nederlandse Triathlon Bond ontstond. Uiteraard zal daar volgend jaar uitgebreid bij stil worden gestaan met vele jubileumactiviteiten, waarvoor achter de schermen de voorbereidingen al in 2010 van start gingen. Atleten, verenigingen en organisaties kunnen zich onder meer voorbereiden op een groot jubileumfeest in de zomer van 2012 (zeer waarschijnlijk
5 of 12 juli). Het bondsblad Triathlon Sport staat het hele jaar in het teken van het jubileum, en in januari verschijnt een speciaal jubileummagazine waarin wordt teruggeblikt op 25 jaar NTB. Een belangrijke rol is tevens weggelegd voor het nieuw ontworpen NTB-logo dat wordt onthuld tijdens het jaarlijkse NTB-congres op zaterdag 19 november 2011 in het Huis van de Sport in Nieuwegein.

Om de leden actief te betrekken in de feestelijkheden heeft de NTB een tweetal wedstrijden uitgeschreven. Allereerst een sloganwedstrijd. NTB-leden worden opgeroepen om een slogan van maximaal zeven woorden te bedenken waarin een kernachtige beschrijving wordt gegeven van (25 jaar) triathlonsport / Nederlandse Triathlon Bond. Deze slogan wordt onder meer gebruikt voor het nog te ontwerpen jubileum T-shirt en diverse ‘gadgets’ en herinneringen. Daarnaast wordt ook een fotowedstrijd uitgeschreven. In het kader van het jubileum wordt een triathlonkalender 2012 samengesteld met de 12 mooiste triathlonfoto’s van amateurfotografen. De winnende foto wordt tevens geplaatst op de voorpagina van het ‘glossy’ jubileummagazine dat in januari 2012 verschijnt.

Nadere informatie en de wedstrijdvoorwaarden zijn hier te vinden.