… en we zijn live!

Eindelijk is het zover. Triathlon226 is een feit. Voor jullie althans; voor ons was het al een aantal maanden zo. Conceptueel wel te verstaan, want in de tussentijd waren we achter de schermen druk aan het werk met de voorbereidingen. Maar nu zijn we eindelijk zo ver om ook jullie deelgenoot te maken van de ontwikkeling die is ingezet. Waarvan we hopen dat deze jullie bevalt. Maar waarbij we ook meteen moeten opmerken dat datgene wat je nu ziet, nog bepaald niet het eindstation zal zijn. In de komende maanden gaan we gewoon verder met de uitbouw van de site. Deze toevoegingen zullen jullie in de komende tijd vanzelf wel merken.

Wij zijn in ieder geval tevreden met wat er nu staat. En we hopen dat jullie dat ook zijn. Feedback op Triathlon226, alsmede suggesties en ideeën voor verbetering of uitbreiding van de site vernemen we graag. Dat mag in de comments (wel eerst even registreren), maar als je liever één-op-één reageert: vul dan het feedback-formulier in. We horen jullie reacties graag, zodat we als Triathlon226 nog meer kunnen bieden aan jullie / ons allemaal.

Ook als je graag een inhoudelijke bijdrage aan Triathlon226 wil gaan leveren (zowel redactioneel als technisch): alle hulp is welkom!

Naam:(verplicht)
E-mail:(verplicht)
Bericht:(verplicht)

Update 11-6:
De overgang van Triathlonweb naar Triathlon226 gaat niet geheel zoals gewenst en gehoopt. Was in het eerste uur na de openstelling van Triathlon226.nl de server (onverhoopt) traag, later ging hij helemaal down. Niet echt de gedroomde opening. Zaterdagmorgen leken de problemen weer opgelost, maar in de loop van de dag kregen we een herhaling van vrijdagmiddag.