Ballast-Nedam hoofdsponsor Triathlon Krimpenerwaard

De weer terug op de kalender staande triathlon van Krimpenerwaard, die op zaterdag 21 mei door IDEJO-TVK wordt georganiseerd, heeft een nieuwe hoofdsponsor gevonden. Ballast-Nedam verbindt dit jaar haar naam aan de wedstrijd.

Ballast-Nedam is een Nederlands beursgenoteerd concern met een breed pakket van bouwgerelateerde producten en diensten. Ze ontwikkelen infrastructuur, bouwen woningen en andere gebouwen, en ze leveren diensten en producten die hiermee direct samenhangen. Ballast-Nedam is al jaren aan het werk aan de N210, de weg die langs de wedstrijdlocatie in de Krimpenerwaard voert en die onderdeel is van het vernieuwde fietsparcours.

Naast Ballast-Nedam maken meerdere subsponsors de wedstrijd mede mogelijk: Van Herk Glas, Van Dam Heftrucs, Mijnlieff BV en Maaspoort Financiële & Juridische adviezen.

Binnenkort verschijnt, naast de al gepubliceerde basale informatie, de uitgebreide wedstrijdinformatie op de website van de organiserende vereniging.

Bronnen / Links:
IDEJO-TVK