Spiroflor en Kaloba sponsoren Sonja Jaarsveld

HOORN – Sinds een paar jaar heeft Sonja Jaarsveld de Triathlonsport ontdekt, en niet zonder succes. Haar debuut op de hele triathlon bracht haar in de Challenge Barcelona 2009 een vierde plek. In 2010 volbracht zij als vijfde dame in een sterker bezet veld bij de Ironman South Africa. Maar Jaarsveld is er van overtuigd dat er nog meer in het vat zit.

“Volgend jaar wil ik het nog professioneler aanpakken. En dat wordt nu mogelijk gemaakt dankzij mijn fantastische sponsors Spiroflor en Kaloba van VSM en de geweldige betrokkenheid van m’n werkgever De Eekhoorn kan ik mijn werk nu omzetten naar een parttime-functie van 10 uur per week.” Ook krijgt zij ondersteuning van Top Triathlon Team Hollandia, CEP compressie socks en de lokale ondernemingen zoals Runnersworld Hoorn, Konijn Cycling, De Melangerie en Peter Schoen- en Sleutel Specialist.

“Op deze manier kan ik er vol voor gaan en dat doet me glunderen van hier tot Hawaii”. De vrijgekomen uren wil Jaarsveld gebruiken om zich optimaal voor te bereiden op haar kwalificatie voor Hawaii. Een plek binnen de top-tien van dit WK is waar zij van droomt.

Bronnen / Links:
Sonja Jaarsveld