Hartslagmeter-clinic Lars Karmelk i.s.m. Fysiq Vision

VEENENDAAL – Op zaterdag 18 september verzorgt Lars Karmelk een clinic rond effectief en gezond bewegen met slim gebruik van de hartslagmeter. Karmelk heeft tijdens zijn actieve loopbaan als hardloper en triatleet veel ervaring opgedaan met het trainen met de hartslagmeter, en van daaruit de vertaling leren maken om sporters van elk niveau hierin te begeleiden. Tijdens de clinic komt dit alles aan de orde. Aan het eind kunnen de liefhebber nog deelnemen aan een duurloop of wandeling met de eigen hartslagmeter.

Deelname aan de clinic is kosteloos, inschrijven vooraf is echter verplicht. Stuur daartoe een mail naar fysiqvision @ gmail.com met daarin uw naam, adres en telefoonnummer, en vergeet niet te vermelden of u aan de duurloop of wandeling wenst deel te nemen.