De Grote Ironman van Hawaii Quiz

Het is alweer bijna zover. Eerst nog de triathlon van Almere, maar dan gaat het toch alweer snel gebeuren. Op
9 oktober het enige echte wereldkampioenschap Ironman op Hawaii. Een droom van vele om ooit eens aan deze legendarische wedstrijd te mogen deelnemen. Ook dit jaar staan er weer verschillende Nederlandse bofkonten aan de start die op het vulkanische eiland vrijwillig 3,8 km zwemmen dan de bekende 180 km fietsen en als dessert de marathon moeten afleggen. En dat allemaal in meestal verzengende hitte en vaak bij vlagen beestachtige wind. Voor degene die alleen nog maar kunnen dromen van deelname hebben Jeroen van Geelen en Lars Karmelk deze quiz in elkaar gezet. Er zijn leuke prijzen te winnen, maar meedoen is natuurlijk ook voor een groot gedeelte fun. We trekken net zoveel goede inzendingen als we aan prijzen hebben en dat zijn er heel wat.

Klik op de onderstaande link voor de PDF. In de PDF vind je de
10 Ironman Hawaii vragen die je ook in de PDF kunt beantwoorden. Onderaan de PDF staat de button waarmee je jouw antwoorden kunt versturen.

Ironman Hawaii Quiz (klik op de link en in het volgende scherm nogmaals op de link. De PDF zal zich dan openen)

Namens Jeroen en Lars lot’s of fun met de Ironman Hawaii Quiz.