Ook TCT doorbreekt de honderd-leden grens

ENSCHEDE – Net als enkele andere triathlonverenigingen voor haar, heeft nu ook Triathlon Club Twente de mijlpaal van honderd leden bereikt. De 22-jarige Evelien Engbers uit Lonneker werd door voorzitter Guido Gosselink hartelijk welkom geheten op de zwemtraining. Met een bos bloemen, een boek over het 25 jarig bestaan van de club, dat is gevierd in 2009, en een hoofdband in de clubkleuren werd ze verrast. “Het afgelopen jaar kende een gestage ledengroei en we zagen het honderdste lid in beeld komen”, aldus Gosselink. “Het aantal leden is nu groter dan ooit, je merkt dat de duursporten zoals triathlon, duathlon en wintertriathlon aan interesse winnen. Bij onze club kun je heel gevarieerd trainen. Maar er is altijd ruimte voor nieuwe leden, die gratis een maand op proef kunnen meetrainen, om te zien of het bevalt.”

Bronnen / Links:
Guido Gosselink
Triathlon Club Twente