Gerrit Schellens maakt come-back in Zuid-Afrika

LOMMEL (BEL) – Gerrit Schellens kan het toch niet laten. Eind augustus 2009 zette een zware val een streep door zijn deelname aan Almere, wat toen zijn afscheidswedstrijd moest zijn. Hij staat echter op 25 april weer aan de start van de Ironman van Zuid-Afrika, een wedstrijd die hij een paar keer op zijn naam heeft geschreven. Hij hoopt op een top-vijf notering. Na Zuid-Afrika wil hij ook nog in Klagenfurt en in ‘zijn’ Almere starten, alvorens hij definitief (?) een punt achter zijn carrière zet.

Schellens zat met een wrang gevoel na het afcheid in Almere, vanaf de zijlijn. Twee maanden na de val begon hij weer met lopen, maar “…na een tijdje was ik gewoon weer volle bak aan het trainen.” En dus begon het weer te kriebelen.

Bronnen / Links:
3athlon.be