Voortbestaan Oostermeent Triathlon aan zijden draadje

HUIZEN – Op 13 juni heeft de organisatie van de Oostermeent Triathlon in Huizen een prachtige jubileumeditie meegemaakt: een volgeboekte wedstrijd, spannende wedstrijden, een glad verlopend NK Masters, heerlijk weer en een gezellige sfeer. De organisatie liep op deze dag echer met een dubbel gevoel rond, omdat het wellicht de laatste editie was die dit organisatiecomité zou organiseren. Velen binnen de organisatie vonden om verschillende redenen de jubileumeditie een geschikt moment om te stoppen met hun taak en het stokje over te dragen aan een ander. Allemaal zijn zij al een jaar geleden op zoek gegaan naar een opvolger. Echter deze zoekacties hebben geen resultaat opgeleverd.

Om deze reden heeft het organisatiecomité een dag na de wedstrijd tijdens de evaluatievergadering besloten om – vanwege het incomplete organisatiecomité – geen nieuwe editie van de Oostermeent Triathlon te gaan organiseren. De jubileumeditie was dus tevens de laatste editie.

Het huidige organisatiecomité blijft in zijn volledige samenstelling aan tot medio otkober en hoopt dat in de tussenliggende periode opvolgers worden gevonden (of nog beter: zich aanmelden). Zij kunnen rekenen op steun van de vertrekkende organisatieleden, minutieuze draaiboeken, goede sponsors, een vaste kern van vrijwilligers en veel deelnemers om de Oostermeent Triathlon van Huizen in welke vorm dan ook te laten voortbestaan.

Bronnen / Links:
Arie van Houwelingen
Oostermeent Triathlon Huizen