»
«

Sander Berk tweede in Zuid-Afrika

VANDERBIJLPARK (RSA) - Voor Sander Berk, de nummer twee van Nederland, zit het lange triathlonseizoen er nog niet op. Hij verblijft momenteel wederom in Zuid-Afrika en doet daar mee aan een reeks sprintwedstrijden, waar de complete Zuid-Afrikaanse top aan de start staat. Vandaag finishte Berk in Vanderbijlpark als tweede achter Erhart Wolfaardt. Een aantal Zuid-Afrikaanse triatleten waren afgelopen zomer in Nederlandse wedstrijden actief. Hendrik De Villiers, vandaag vierde, werd in Stein winnaar van het open Nederlands kampioenschap, twee weken later finishte Wolfaardt als derde in de internationale triathlon van Holten.

UITSLAGEN
TRIATHLON VANDERBIJLPARK (RSA)
MANNEN ---------------------------
 1 Erhard Wolfaardt  RSA  57.44
 2 Sander Berk        57.55
 3 Claude Eksteen   RSA  58.00
 4 Hendrik De Villiers RSA  59.11
 5 Grant Fillmore   RSA  59.50
VROUWEN --------------------------
 1 Andrea Horak    RSA 1.06.17

Bronnen / Links:
Wim van den Broek, NTB-Persdienst

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.