Chris Brands verzorgt lezing over triathlontraining

BUSSUM/BARENDRECHT – Onder de titel “Triathlon! Doping voor lichaam en geest” verzorgt Chris Brands op vrijdagavond 20 januari een lezing over triathlontraining. Deze avond wordt georganiseerd door SportEmotion in samenwerking met Powerbar. Brands zal in zijn voordracht de volgende onderwerpen aan bod laten komen: trainen op basis van hartslagmeting, speerpunten in duurtraining en eten en drinken tijdens trainingen en wedstrijden. Op basis van zijn jarenlange ervaringen en kennis zal Brands, naast triatleet ook bewegingswetenschapper – met diverse praktijkgerichte voorbeelden komen.

De lezing begint om 19.00 uur en duurt tot ongeveer 21.00 uur. Plaats van handeling is de winkel van SportEmotion aan de Pesetalaan 72 te Barendrecht. De toegang is gratis. Wel is vooraanmelding gewenst, via [email protected] of [email protected], of telefonisch: 06- 54265442.

Bronnen / Links:
Marco de Jong
SportEmotion
Website Chris Brands