Casper van den Burgh verlaat AA-drink Triathlon Team

LEIDEN – In 2004 zal Casper van den Burgh niet meer uitkomen voor het AA-drink triathlonteam. Vanaf 1995 is hij gesponsord geweest door deze sportdrankenfabrikant, eerst via individuele sponsoring en later via het AA-drink Gazelle Triathlonteam. Aan zijn vertrek liggen verschillende oorzaken ten grondslag. Ten eerste het vertrek van zijn vertrouwens
MANNEN
Alfred Guikema en Aad van der Flier bij het team. Ten tweede heeft hij zijn vraagtekens bij de gang van zaken zoals die de afgelopen maanden zijn gegaan aangaande het team en de communicatie. Hij heeft dan ook besloten om niet op de aanbieding voor het seizoen 2004 in te gaan, vooral ook omdat die aanbieding niet aansloot bij zijn professionele instelling en ambities.

De sponsoring door AA-drink is al die jaren naar volle tevredenheid verlopen en Van den Burgh is al de daarin betrokken personen dan ook zeer dankbaar. Nu echter is het tijd om nieuwe wegen in te slaan en vooruit te kijken.

Van den Burgh, die dit jaar onder andere voor de vierde achtereenvolgende keer Nederlands Kampioen op de middenafstand wil worden, stapt per direct over op het nieuw gevormde Craft Triathlonteam. Deze sportkledingfabrikant, vooral bekend van de sportonderkleding, wil naamsbekendheid in de loop- en triathlonwereld via o.a. een nieuwe triathlon-kledinglijn en komt op 1 maart met de presentatie van het volledig nieuwe team.

Bronnen / Links:
Casper van den Burgh
AA-drink Gazelle Triathlon Team