Wat is Triathlon226?

Alles wat je altijd al wilde weten over triathlon, op één site verzameld. Triathlon226 biedt openingen naar alle facetten van de triathlon- en duathlonsport.

Triathlon226 is dé verzamelplaats voor alles wat te maken heeft met triathlon, duathlon en andere combinatie- duursport in Nederland. Wij houden je op de hoogte van alle belangrijke nieuwsfeiten in de nationale en internationale triathlonscène. Daarnaast biedt Triathlon226 informatie over wedstrijden, training, materiaalonderhoud, links naar verenigingen en wedstrijden, en nog veel meer. Zowel voor beginnende als voor gevorderde triatleten is hier van alles te vinden over de triathlonsport.

Triathlon226 is een particulier initiatief vóór en dóór triatleten, met als doel op internet een centraal verzamelpunt te bieden voor alles over triathlon, duathlon en overige combinatie-duursport in Nederland. Triathlon226 werkt onafhankelijk van – maar wel in goede samenwerking met – de Nederlandse Triathlon Bond en met de hulp van diverse vrijwilligers.

Draag je Triathlon226 een warm hart toe? Help dan mee!

Triathlon226 is voor zowel de nieuwsgaring als het technische en grafische ‘onderhoud’ afhankelijk van zowel de inzet van vrijwilligers als de financiële ondersteuning door sponsors en adverteerders. Draag je Triathlon226 een warm hart toe? Help dan mee om Triathlon226 in de lucht te houden!

Wat voor soort hulp kunnen we altijd wel gebruiken?

    • Mensen met kennis van WordPress, HTML/CSS/PHP/MySQL en/of grafisch ontwerp.

 

    • Correspondenten en auteurs die regelmatig nieuwsberichten, wedstrijdverslagen, interviews, reviews etc. insturen voor publicatie op deze site.

 

    • Mensen die willen meehelpen om de redactionele inhoud van Triathlon226 te bewaken en up-to-date te houden.

 

    • Fotografen die regelmatig pakkende beelden insturen voor allerlei gebruik op de site.

 

    • En last, but certainly not least: Adverteerders en sponsors die ervoor zorgen dat Triathlon226 kan blijven opereren. Geïnteresseerderden in deze optie kunnen hier meer informatie vinden over de mogelijkheden.

 

Geïnteresseerd? Neem gerust contact met ons op!

Contactgegevens

Adres: Tuinluststraat 16, 2275 XZ Voorburg
Telefoon: 06 – 15278117
E-mail: info @ http://triathlon226.wbprg.pw
Inschrijving KvK Haaglanden: 27286936
BTW-nummer: NL1477.96.465.B.01
Bankrekening:
ING-bank 1817056 | IBAN NL09 INGB 0001 8170 56 | BIC INGBNL 2A

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *