Tri-Experience start zwemtechniektrainingen in regio Amsterdam

Tri-Experience zal dit najaar op twee locaties zwemtechniektrainingen gaan verzorgen. Op donderdag
4 oktober 2012 start namelijk een serie trainingen in in het Sportplaza / Zwembad ‘De Estafette’ in Nieuw-Vennep. De trainingen staan onder leiding van voormalig Olympisch zwemster (Atlanta ’96) Manon van der Meer-Masseurs.

De techniektrainingen zijn voor iedereen die de borstcrawltechniek vanaf de basis goed wil leren beheersen of wil verbeteren. Triatleten in het bijzonder, maar ook voor de recreatieve zwemmers die als fitness wekelijks lekker willen doorzwemmen, aan een buitenwaterevement willen deelnemen of zelfs een oversteek op hun verlanglijstje hebben staan.

De techniektrainingen bestaan uit modules van 20 trainingsweken, hebben een eigen karakter en duidelijk afgebakend doel. Naast de trainingsserie in Nieuw-Vennep start er ook een op vrijdag 24 augustus in het zwembad van Albrandswaard in Poortugaal. In de module ‘basistechniek en slagvaardigheid’ wordt de borstcrawl vanaf de basis opgebouwd tot een technisch goede uitvoering van de gehele slag. Specifiek wordt aandacht besteed aan het fenomeen “watergevoel” en slagvaardigheid.

De kosten voor de techniektrainingen bedragen 179 euro. Meer informatie is te vinden op de site van Tri-Experience.