Dextro Sports Nutrition komt naar Nederland

MAASBOMMEL – In februari van dit jaar introduceerde Dextro Energy in Duitsland voor het eerst de Dextro Energy Sports Nutrition Range, een compact assortiment sportvoedingsproducten die snel en effectief de prestatie van sporters verbetert. Vanaf vandaag is via Rivo Sports, als exclusief distributeur voor België en Nederland, deze nieuwe Dextro Energy lijn beschikbaar.

Sport en Dextro Energy zijn twee begrippen met een lange traditie. Al jaren is Dextro Energy een expert op het gebied van energie voor sporters. Met de introductie van een Dextro Energy Sports Nutrition lijn, bestaand uit een energiedrank (Carbo mineral drink), energierepen (Carbohydate Bars), Liquid Gels en Dextrose tabletten, zet Dextro Energy een volgende logische stap voorwaarts. De nieuwe producten zorgen voor een snel en effectieve bevordering van de prestatie zowel voor wedstrijd sporters alsmede voor de gepassioneerde hobby sporter.

Bijzondere pluspunten van de innovatieve energieproducten zijn dat ze voor de verschillende belastingsfasen voor en tijdens het sporten ontwikkeld zijn, waarbij het ideale gebruikersmoment op de verpakking van de producten is af te lezen.

Tijdens de testfase wees onafhankelijk onderzoek, in 2009 uitgevoerd door Agentur Fichtler & Wiegand, onder atleten uit dat 92% de Dextro Energy Sports Nutrition producten goed tot zeer goed vond. De smaak werd als zeer aangenaam bevonden. Met name de energiedranken (Carbo Mineral drinks) werd door maarliefst 94 % als heel lekker betiteld! Meer dan 75 % kon de producten zeer goed verdragen en meer dan 85 % was zeer te spreken over het gebruikersgemak.

Dextro Energy zal de marktintroductie verder ondersteunen met presentaties, sampling en aanwezigheid bij grote sport evenementen. Zo is Dextro Energy hoofdsponsor van de Dextro Energy Triathlon Serie 2010 die door miljoenen toeschouwers wereldwijd gevolgd wordt!/

Alle Dextro producten zijn binnenkort verkrijgbaar bij de betere fietsspeciaal zaken, running specialisten en de gespecialiseerde sportwinkels. Voor meer informatie check de website of bezoek de Dextro Energy stand tijdens de verschillende sportevenementen, zoals dit weekend tijdens de Rotterdam Marathon.

Bronnen / Links:
Dextro Energy
Rivo Sports