Jasper Reenalda in spotlight bij nieuwe regio-sportsite

Aankomende twee weken staat Jasper Reenalda in de spotlight bij ‘Sport in Twente’, een nieuwe site die zich specifiek richt op alle sport in de regio. De site is een initiatief van Ramon Grootelaar en John Keetman (beide sportliefhebbers afkomstig uit de zwemsport) en Wilfred Robaard (sportmedewerker Twentse Courant/Tubantia). Zij willen graag al het regionale sportnieuws op één site onderbrengen. Op deze manier proberen wij ook de ‘kleinere’ verenigingen/sporters meer aandacht te geven. De kracht van Sport in Twente is de gedrevenheid van sportliefhebbers die regelmatig bijdragen in de vorm van persberichten van hun verengingen bij ons aanleveren en uiteraard de snelheid van handelen.

Reenalda staat momenteel tijdelijk centraal bij de nieuwe site, en wel in de rubriek ’10 vragen aan’.

Bronnen / Links:
Sport in Twente