Bericht op prikbord plaatsen

Op deze pagina’s kan iedereen een korte boodschap, mededeling of advertentie laten plaatsen, zodat deze voor langere tijd vindbaar is voor iedereen. Het aantal voorwaarden voor plaatsing is beperkt, namelijk: de boodschap is duathlon- of triathlon-gerelateerd, berichten zijn niet nodeloos beledigend of kwetsend en bedrijfsgerelateerde / commerciële advertenties zijn niet toegestaan. Voor laatstgenoemde advertenties bestaan immers op deze site voldoende andere mogelijkheden.

Triathlon226 houdt zich voorts het recht voor om berichten die het oordeel van de redactie niet op de prikborden thuishoren zonder nadere mededeling te verwijderen.

Je boodschap mag geen HTML-tags bevatten. Eventuele aanwezige HTML-tags worden uit de boodschap gestript.

Naam
E-mail adres
Woonplaats
Rubriek
Titel bericht
Omschrijving (maximaal 600 tekens lang, incl. spaties):
Website
Om te voorkomen dat dit formulier misbruikt wordt voor het versturen van spam, moeten we even een beroep doen op je verstandelijke vermogens om te zien of de invuller van dit formulier een computer of een mens is. MAAARRR…. anders dan bij andere van dit soort ‘CAPTCHA’ codes moet je hier niet de getoonde tekens overtikken, je moet blijk geven van het feit dat je de betekenis ervan onderkent. Dus: niet overtikken die hap, maar rekenen en de uitkomst van de som uit het onderstaande plaatje correct intypen.