Wedstrijdinformatie muteren

Hier kunnen organisatoren een verzoek tot toevoegen of wijzigen van wedstrijdinformatie van de Maresia Cross Duathlon Waalwijk (23-2-2014) insturen.

Voor eventuele persoonlijke controle van de gegevens is het noodzakelijk dat de eerste drie velden (naam, e-mail adres en naam organisatie) correct worden ingevuld. Inzendingen zonder een geldig e-mail adres worden überhaupt niet geaccepteerd.

De redactie van Triathlon226 behoudt zich het recht voor om de ingestuurde informatie in te korten, anderszins te wijzigen, dan wel niet te plaatsen.

Naam
E-mail adres
Organisatie
Informatie toe te voegen / te muteren:
Om te voorkomen dat dit formulier misbruikt wordt voor het versturen van spam, moeten we even een beroep doen op je verstandelijke vermogens om te zien of de invuller van dit formulier een computer of een mens is. MAAARRR…. anders dan bij andere van dit soort ‘CAPTCHA’ codes moet je hier niet de getoonde tekens overtikken, je moet blijk geven van het feit dat je de betekenis ervan onderkent. Dus: niet overtikken die hap, maar rekenen en de uitkomst van de som uit het onderstaande plaatje correct intypen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *