Wetsuitverhuur

Zone3-Vision-wetsuit-mens-and-womensHuur je wetsuit bij Triathlon226

Triathlon226 is voor Nederland de agent van het Britse wetsuitmerk Zone3. Zone3 is een paar jaar geleden ontwikkeld door triatleet James Lock en diverse wetsuitmodellen van Zone3 hebben in de afgelopen paar jaar uitstekende cijfers gehaald in de wetsuit-tests van het Britse blad ’220 Triathlon’. Het Zone3 Aspire wetsuit, het topmodel in de lijn van Zone3, heeft zelfs als eerste en enige wetsuit totnogtoe een perfecte score van 10 punten gehaald.

Via Triathlon226 is het mogelijk om het Zone3 Vision wetsuit te huren. Dit is in vergelijking met de Aspire een wat aantrekkelijker geprijsd wetsuit (nieuwprijs 249 euro), maar is nagenoeg net zo soepel als zijn grote broer. En niet onbelangrijk: de Vision is ondanks zijn soepelheid toch zeer goed bestand tegen rukken en trekken, en daardoor vrij weinig gevoelig voor beschadiging bij aan- of uittrekken.

Een Zone3 Vision wetsuit huur je via Triathlon226 per periode van donderdag t/m maandag. Tiathlon226 verstuurt je huurwetsuit op woensdag naar het door jou opgegeven adres. Op de maandag na je wedstrijd dien je het wetsuit weer retour te sturen via PostNL. Via de email geef je aan Triathlon226 het Track & Trace nummer door, zodat wij kunnen volgen wanneer je wetsuit weer retour kan worden verwacht. Selecteer op het huurformulier de donderdag voor de datum van je wedstrijd als start van de huurperiode.

De huurprijs bedraagt 49 euro, inclusief verzendkosten. De kosten voor het retour sturen zijn voor rekening van de huurder. En … als je na afloop van de huurperiode overtuigd bent en een Zone3 Vision wetsuit wil aanschaffen, dan krijg je de huurprijs als korting op een nieuw pak. Op deze wijze kun je het huren van een wetsuit dus ook gebruiken om deze uitgebreid kosteloos te testen. Dat is nog eens voordeel!

Uiteraard vragen we vooraf aan het huren wel om wat zekerheden. Bij het aangaan van de huurovereenkomst vragen we een borg van 249 euro (zijnde de aanschafkosten van een nieuw Zone3 Vision wetsuit). Nadat wij het wetsuit na de huurperiode weer in goede staat terug hebben ontvangen, storten wij je het borg-bedrag terug, minus de huurkosten. En als je bij het terugsturen van het huurpak aangeeft dat je er eentje wil kopen, sturen wij je een geheel nieuw en ongebruikt pak toe, en is alles meteen afgerekend.

Lees hier meer over de voorwaarden en spelregels voor de huur van een wetsuit via Triathlon226.

Update 15 augustus: Vanwege de soms (te) grote belangstelling voor het huren van een Zone3 Vision wetsuit hebben we onze verhuurpool nu uitgebreid met een aantal wetsuits van AquaSphere (model Pursuit). Huur van deze wetsuits is onder dezelfde voorwaarden en huurprijs als voor de Zone3 Vision wetsuits. In eerste aanleg streven we bij een huuraanvraag ernaar om een Zone3 Vision toe te sturen, maar als dit vanwege drukte in het betreffende weekend niet meer kan, kan het zijn dat we je in plaats daarvan een AquaSphere wetsuit toesturen.

KLIK HIER VOOR HET HUREN VAN EEN WETSUIT