Aanvraag huur wetsuit

Huur je wetsuit via Triathlon226!
Via Triathlon226 huur je een wetsuit al vanaf 49 euro per weekend (inclusief verzending).

Naam:
E-mail adres:
Telefoonnummer:
Adres:
Postcode / Woonplaats:
Mijn lengte (in cm):
Mijn gewicht (in kg):
Ik ben: Man   Vrouw
Gewenste huurperiode:
Klik in het datumveld en selecteer in de pop-up kalender de door jou gewenste huurperiode (klikken-en-slepen met je muis). Kies bij voorkeur de donderdag als startdag, wij sturen het huurwetsuit dan op woensdag naar je toe.
LET OP: Houd er rekening mee dat in verband met de vereiste betaling van de borgsom vooraf en toezending van het wetsuit je minstens drie tot vier dagen marge moet aanhouden (liefst meer) tussen het moment van invullen van dit formulier en de startdatum van de huurperiode.
Ben je van plan om het wetsuit bij een of meerdere evenementen te gebruiken?
Ja   Nee
Zo ja, bij welk(e)?
Accoordverklaring: Ik verklaar bekend te zijn - en accoord te gaan - met de bepalingen en spelregels die verbonden zijn aan de wetsuit-verhuurservice van Triathlon226.
Om te voorkomen dat dit formulier misbruikt wordt voor het versturen van spam, moeten we even een beroep doen op je verstandelijke vermogens om te zien of de invuller van dit formulier een computer of een mens is. MAAARRR.... anders dan bij andere van dit soort 'CAPTCHA' codes moet je hier niet de getoonde tekens overtikken, je moet blijk geven van het feit dat je de betekenis ervan onderkent. Dus: niet overtikken die hap, maar rekenen en de uitkomst van de som uit het onderstaande plaatje correct intypen.