Triathlon Sport nu ook online

Triathlon-SportNa enkele maanden van voorbereiding is gisteren www.triathlon-sport.nl online gegaan, de digitale versie van Triathlon Sport, het magazine van de NTB. www.triathlon-sport.nl is een samenwerking van de NTB met yours truly. We hebben de handen ineen geslagen en verzorgen vanaf nu dé portal op triathlongebied samen.
Triathlon-sport.nl neemt het stokje verder over als het gaat om het startpunt voor alles over triathlon en duathlon in Nederland. Nieuws en uitslagen, nuttige tips voor beginnende multiduursporters, achtergrondinformatie en specials. De komende maanden zul je gaan zien dat het magazine Triathlon Sport en de website op elkaar aan gaan sluiten, in look&feel, maar ook qua inhoud. Je dagelijkse nieuws, met interactiemogelijkheden vind je voortaan op de digitale portal. Het magazine is minder op actualiteit en meer op achtergronden, sfeerreportages en triathlon als lifestyle gericht, terwijl je uitslagen en wedstrijdverslagen juist weer snel via de website kunt vinden. We koppelen uiteraard ook met social media. Like de NTB op Facebook om updates van triathlon-sport.nl te ontvangen en blijf ook via Twitter op de hoogte via @triathlonNL. Wist je dat we nu ook via Instagram (triathlonnl) te volgen zijn?

We trappen deze week af met de Hawaii-week. Onze collega Martijn Keijsers is in Kona om verslag te doen van het WK Ironman en vooral wat er allemaal omheen gebeurt.

We zijn nog maar net begonnen, maar we zijn nu al benieuwd naar jullie mening. Hoe vind je dat de site er uit ziet? Heb je ideeën voor content? Wil je misschien zelf wel schrijven? Kun jij voor toffe foto’s zorgen? Laat het ons weten!

Reageer

Reageren? Graag! Maar hou je wel aan onze huisregels.

2 reacties

  1. Jan - 5 oktober 2015:

    Wat gaat er met deze site triathlon226.nl gebeuren?

  2. bas - 5 oktober 2015:

    1. Wel even de link goed zetten in regel 2.. !
    2. En ben benieuwd naar de verhouding tussen deze website en triathlon-sport. Gaan die elkaar niet in de weg zitten of dubbel-op ?