Rachel Klamer tweede in World Cup Cozumel

Rachel Klamer - WTS Edmonton 2015COZUMEL (MEX) - Twee weken na de formidabele vijfde plaats in de WTS Grand Final in Chicago rondde Rachel Klamer haar seizoen in Mexico af met een tweede plaats. Op de World Cup triathlon in Cozumel moest ze alleen de Japanse Ai Ueda voor laten gaan. Het was de derde keer dat de Beuningse atlete op het podium bij een World Cup race stond. Klamer gaat nu de winter in om zich voor te bereiden op het Olympisch seizoen. In Rio is ze kansrijk op een ereplaats.

UITSLAGEN 
TRIATHLON COZUMEL (MEX)
(Sprint afstand)
VROUWEN -----------------------------
 1 Ai Ueda        JAP  59.09
 2 Rachel Klamer        59.15
 3 Erin Densham      AUS  59.24
 4 Yuko Takahashi     JAP  59.38
 5 Lisa Norden      SWE  59.41
 6 Adriana Barraza    MEX  59.44
Bronnen / Links:
- Wim van den Broek, NTB-Persdienst
- International Triathlon Union

Reageer

Reageren? Graag! Maar hou je wel aan onze huisregels.