Twaalf atleten geselecteerd voor WK in Chicago

NIEUWEGEIN - Adrie Berk, de technisch directeur van de NTB, heeft de selectie bekend gemaakt van de nationale equipe tijdens het Wereldkampioenschap, dat tussen 15 en 19 september in Chicago gaat plaatsvinden. Bij de elite zullen in de Grand Final van de World Triathlon Series Marco Van der Stel, Maaike Caelers en Rachel Klamer aan de start komen. Bij de WK-wedstrijd voor junioren zal Nederland vertegenwoordigd worden door Kirsten Nuyes en Jeanine Kocken, bij de neosenioren zijn dat Menno Koolhaas en Marco Akershoek. Bij de paratriatleten hebben Saskia den Ouden, Joleen Hakker, Jetze Plat, Geert Schipper en Sjaak van den Berg aan de criteria voldaan. Plat en Schipper maken serieus kans op het podium bij de PT1, Van den Ouden bij de PT2.

Bronnen / Links:
- Adrie Berk

Reageer

Reageren? Graag! Maar hou je wel aan onze huisregels.