Kroes en Partners hoofdsponsor van Alphense triathlon

Zegerplas Alphen aaan den RijnALPHEN AAN DEN RIJN - Kroes en Partners heeft haar naam verbonden aan de Zegerplas triathlon van Alphen aan den Rijn als goudsponsor. Het Alphense notaris- en adviseurskantoor vindt het belangrijk om nieuwe initiatieven in het Groene Hart te ondersteunen en zo een kans te geven om een evenement een zetje vooruit te geven.
De triathlon van Alphen keert - na jaren van afwezigheid - dit jaar weer terug op zondag 20 september en wordt net als voorheen gehouden rondom de Zegerplas in Alphen aan den Rijn. De wedstrijd is inmiddels (behoudens enkele plaatsen bij de trio’s) geheel volgeboekt.

Bronnen / Links:
- Nineke de Graaff
- Kroes en Partners triathlon Alphen aan den Rijn

Reageer

Reageren? Graag! Maar hou je wel aan onze huisregels.