Weekend Wrap-up: week 29

Saskia van den Ouden en Geert Schipper - Triathlon Iseo 2015HAMBURG (GER) - Op het WK Team Relay daags na de WTS-wedstrijd in Hamburg eindigde het Oranje-kwartet in de middenmoot op een elfde plaats. Wereldkampioen werden de Fransen. Rachel Klamer verving de geblesseerde Maaike Caelers en wisselde nog als zesde. Daarna gleed het Nederlandse team langzaam af naar een plaats net buiten de top-tien.

AARSCHOT (BEL) - De Plastriathlon van Aarschot werd gewonnen door de Belgen Alexis Krug en Alexandra Tondeur. Zij klopte Sandra Wassink. Voor de triatlete uit Hoevelaken was het na Oud Gastel opnieuw een tweede plaats op de incourante 1/3 afstand.

ISEO (ITA) - Een week na zij diskwalificatie bij het EK in Genève revancheerde Geert Schipper zich met goud op het World Paratriathlon Event in het Italiaanse Iseo-Franciacorta. Saskia van den Ouden pakte haar tweede gouden medaille. Dit keer werd Joleen Hakker gediskwalificeerd vanwege vermeend trekken door haar guide.

CHATEAUROUX (FRA) - Quinty Schoens eindigde in een European Junior Cup triathlon in het Franse Chateauroux als tweede.

Bronnen / Links:
- Wim van den Broek, NTB-Persdienst

Reageer

Reageren? Graag! Maar hou je wel aan onze huisregels.