[Advertorial] Team4Talent clinic met extra’s

T4T-Clinic2013Op zaterdag 4 april 2015 houdt Team4Talent haar jaarlijkse clinic. Voorgaande edities waren een groot succes. Dit jaar pakt Team4Talent nog meer uit. Onder leiding van de Team4Talent atleten (Bas Diederen, Evert Scheltinga, Wouter Duinisveld, Mark Oude Bennink, Martijn Dekker en Youri Severin) kan jij je de hele dag bezig houden met het verbeteren van je zwem-, fiets- en loopprestaties.

Met zoveel begeleiders in het zwembad, door de bossen en over de wegen rondom Zeist krijgen jij en alle andere deelnemers voldoende individuele aandacht.

De opening is om 10.00 uur op het KNVB Sportcentrum in Zeist en rond de klok van 16.00 uur ga je met veel tips en trucs in je bagage weer naar huis. Naast de clinics waar je zelf in actie komt, kan je ook aanschuiven bij bijvoorbeeld de workshop van Bioracer over de laatste technologie op het gebied van sportkleding. Powerbar zorgt voor de sportdrank en een verrassing. Je kan Sailfish wetsuits uitproberen, Red Bull is aanwezig en er komt nog meer!

Kortom een volle dag met veel sportplezier en informatie!

Wees erbij en schrijf je in!

Reageer

Reageren? Graag! Maar hou je wel aan onze huisregels.